top of page
About: Headliner

Over ons bedrijf

3 zeshoeken

Specialist in tegelwerk sinds 1988

Wie op zoek is naar een professioneel tegelzetbedrijf in Zeeland komt ongetwijfeld Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis in Serooskerke tegen. Ons bedrijf werd opgericht in 1988 en sindsdien hebben we ons volledig gespecialiseerd in het uitvoeren van tegelwerken.

 

Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij een erkend BOVATIN-bedrijf zijn met het SGAT-keurmerk waardoor u verzekerd bent van kwaliteitswerk voor alle tegelwerken. Tijdens het realiseren van het project begeleiden we u doorheen alle stappen van het proces. Van ontwerp tot sloop en van het verleggen van leidingen tot het ophangen van het douchegarnituur. Omdat de verkoop direct betrokken is bij de plaatsing van sanitair of tegelwerk slagen we erin telkens een praktische badkamer of begane grond af te leveren helemaal naar wens van de klant. 

Toonzaal Dick Nieuwenhuis

Klein team met persoonlijke service

Ons bedrijf wordt gerund door een klein, maar gespecialiseerd team. Hierdoor kunnen we aan onze klanten een goede en betrouwbare service aanbieden. Dankzij die kleinschaligheid hebben we persoonlijk contact met onze klanten en dat is iets waarin we ons onderscheiden van de concurrenten. Een bewuste keuze, want onze missie is dan ook tegelwerken en projecten realiseren waar niet alleen wij maar ook onze klanten trots op zijn. 

  • Youtube
Dick Nieuwenhuis

Dick Nieuwenhuis

Oprichter en mede eigenaar
Verkoper/installateur

Ik heb in 1988 dit bedrijf opgericht, en een grote schat aan ervaring opgebouwd. Deze ervaring zet ik graag in om voor iedere klant een praktisch en mooi project te maken. Ik ontvang de klanten graag in onze showroom om te kijken hoe we ze kunnen helpen een mooi project te realiseren. Naast de verkoop is het installatie werk mijn dagelijkse bezigheid in het bedrijf.

Rick Nieuwenhuis

Rick Nieuwenhuis

Leerling installateur/verkoper

Ik ben Sinds 2022 werkzaam en in opleiding om de fijne kneepjes van het vak te leren.
Voorlopig richt ik mij op de praktijk om daar kennis en ervaring op te doen, die ik later als verkoper goed kan gebruiken. Het contact met de klant en de uiteenlopende werkzaamheden vind ik het leukste aan ons vak.

Ton Buitenhuis

Ton Buitenhuis

Tegelzetter en Stucadoor

In ben Sinds 1999 werkzaam bij TDN.
De ervaring die ik opgedaan heb zet ik graag in om een mooi stuk werk te maken.

Jacob Nieuwenhuis

Jacob Nieuwenhuis

Mede eigenaar

Ik ben sinds 2008 werkzaam en uitgegroeid tot
Complete installateur van tegelen tot stuccen.
Van leidingen verleggen tot gipsplafonds maken.
Het is mijn passie om voor iedere klant een mooi project te maken. Luisteren naar de wensen van de klant en onze ervaring en praktische kennis zo goed mogelijk over te brengen.

ONS TEAM

showroom op afspraak

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Neem gerust contact met ons op! Een afspraak is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Met een afspraak kunnen wij u aandacht en tijd garanderen. 

Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag tot zaterdag.

NeEM CONTACT MET ONS OP

Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis & zn

Zompe 22  -  4353 RT Serooskerke
T 0118 - 592491
info@tdnbv.nl
KvK 53778537

  • Facebook
  • Youtube

Bedankt voor jouw bericht!

bottom of page