top of page
IMG_6546.jpg

Uw specialist
in tegelwerken en badkamerrenovaties in Zeeland

3 zeshoeken
Badkamers totale renovatie

Badkamers

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Laat dan tegelwerken uitvoeren. De tegels in uw badkamer bepalen voor een groot stuk de uitstraling van de ruimte. Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis is een professional die gespecialiseerd is in badkamerrenovaties. Zo bieden we een groot assortiment aan badkamermeubels, baden, toiletten en overige sanitair van onder meer de gerenommeerde merken Puris, Burgbad, Duravit, Novelini, Sphinx en Villeroy & Boch. Ons team komt graag langs om deze te leveren en te plaatsen in uw badkamer. Bij een volledige badkamerrenovatie helpen we u van ontwerp tot realisatie. Zo geven we u advies en kunt u bij ons terecht voor al uw tegelwerk, het egaliseren van vloeren en het stuken van wanden.

Alle soorten tegelwerk

Als tegelzetbedrijf zijn we gespecialiseerd in alle soorten tegelwerken, ook voor begane grond. We geven u graag advies omtrent de te kiezen vloer- en wandtegels. Zo bieden we tegels aan in houtlook, marmer, natuursteen of standaard gladde tegels van merken als Mosa Sphinx en Villeroy & Boch.

Recent hebben wij onze collectie uitgebreid met de unieke collectie manoir marie. Dit zijn natuursteentegels die handgemaakt en gerecycled zijn. Deze tegels voorzien elke ruimte van een uniek karakter. Is het moeilijk om een voorstelling te maken hoe een bepaalde tegelsoort eruitziet in uw badkamer? Geen probleem. Zo biedt Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis een 3D-beeld van hoe het eindresultaat van uw op maat gemaakte badkamer eruit komt te zien.

Grijze wandtegels in douche

Diversen

Naast het uitvoeren van volledige badkamer- of toiletrenovaties en het plaatsen van tegels bieden we onze klanten ook nog andere diensten aan. Zo staat ons team ook beschikbaar voor stucwerk, het timmeren of zetten van scheidingswanden of het plaatsen van onkruidvrije terrassen en opritten. 

Wilt u meer weten over de diensten die Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis & zn aanbiedt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

showroom op afspraak

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Neem gerust contact met ons op! Een afspraak is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee.

Met een afspraak kunnen wij u aandacht en tijd garanderen. 

Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag tot zaterdag.

NeEM CONTACT MET ONS OP

Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis & zn

Zompe 22  -  4353 RT Serooskerke
T 0118 - 592491
E info@tdnbv.nl
KvK 53778537

  • Facebook
  • Youtube

Bedankt voor jouw bericht!

bottom of page